top of page

Alt på et sted

AARHUS Kollegiet består af to hovedbygninger på Karen Blixens Boulevard nr. 8 og nr. 10. Der er to parkeringsområder, som gratis kan benyttes af beboere og en basketbane.

I midten af kollegiet finder du et lukket, smukt gårdrum, der om sommeren er en grøn oase med grill og masser af plads til at rykke udendørs. Det samme finder du på kollegiets tre tage, hvor der er tagterrasser og fælles drivhuse. Der er to aflåste cykelrum (et i hver bygning) og et depotrum til alle boligerne i kælderen. Tøjvask klares nemt i det store fællesvaskeri, hvor ventetiden kan fordrives med bordtennis.

68_016_Aarhus_Kollegiet_179_L.jpg

Loungeområdet

Loungeområdet er et skønt sted at hænge ud med vennerne og møde nye mennesker. Området er indrettet med både tv-stue, barområder og masser af siddepladser til at læse eller spise sammen. Loungeområdet er skabt til hygge og fest.

Både kollegiets tutorer og festudvalget står for mange sociale aktiviteter. Mange af dem foregår i loungeområdet i stueetagen så som månedlige filmaftner, fredagsbar og fester.

68_016_Aarhus_Kollegiet_194_L.jpg
68_016_Aarhus_Kollegiet_231_L.jpg

Læsesalen

Læsesalen i AARHUS Kollegiet har højt til loftet, store vinduer og er meget rummeligt. Farvevalget er neutralt og diskret, så det vil ikke være for distraherende.

Der er behagelige stole, store skriveborde og tavler, der giver dig en følelse af et fredeligt miljø, så du kan læse, studere og lave lektier uden støj. Her kan du få din egen fred og ro i et moderne miljø.

Gårdhaven

Den private gårdhave i hjertet af AARHUS Kollegiet er fyldt med bænke, borde og fælles grill, så beboerne kan nyde deres måltider eller hænge ud med venner omgivet af grønne planter. Pladsen er stor nok til masser udendørs aktiviteter, men samtidig intimt nok til at holde en hyggelig havefest.

Gårdhaven har flere planter og træer, der skifter farve i årets løb. Den er perfekt til en lur eller til at læse en bog i solen. Samtidig giver gårdhavens beplantning en smuk udsigt fra de boliger, der vender ind mod gården.

68_016_Aarhus_Kollegiet_081_L.jpg
68_016_Aarhus_Kollegiet_156_L.jpg

Tagterrasserne

Fra kollegiets tagterrasser er der en fantastisk udsigt over kvarteret og den private have. Her kan du nyde at se solnedgangen, lytte til musik, spise et måltid eller være sammen med dine venner.

Derudover har tagterrassen fælles drivhuse, som du kan bruge til at plante dine yndlingsplanter eller grøntsager og se dem vokse.

Vaskeriet

Vaskeriet ligger i stueetagen i bygning 8. Her er der vaskemaskiner, tørretumblere og fælles vasketøjsstativer. Her er der desuden et bordtennisbord, så du kan spille, mens du venter på, at maskinerne er færdige.

Vaskerummet er også budgetvenligt. Og oven i købet kan du bruge dit kreditkort og Mobile Pay til at betale for din vask/tørring.

20220315_100838 (1).jpg

Cykelparkering

Kollegiet har et cykelrum, hvor de studerende kan opbevare deres cykler. Cykelopbevaringsrummet for bygning 10 ligger i kælderen, og for bygning 8 ligger det i stueetagen, tæt på vaskeriet.

Her kan du og dine venner opbevare din cykel sikkert i et miljø, der er let at parkere. Når du skal ind og ud af opbevaringsrummene, kan du regne med en automatisk dør, der giver dig mulighed for at bevæge dig mere frit med din cykel.

Opbevaringsrum

Når du flytter ind på AARHUS Kollegiet, får du et privat opbevaringsbur i kælderen i bygning 8 eller 10, afhængigt af hvor du skal bo.

Du kan bruge dette opbevaringsbur til alt det, du ønsker: ekstra tøj, møbler, toiletartikler osv. Det er et fantastisk sted at opbevare ting, som du gerne vil beholde, men som ikke skal fylde hele dit værelse.

Vil du gerne se en møbleret lejlighed?

Se hvordan nogle af beboerne har indrettet deres hyggelige lejligheder, og hvad AARHUS Kollegiet ellers har at tilbyde, ved at klikke på ikonet nedenfor!

bottom of page