top of page

Oplev det bedste studieliv!

At være studerende er en spændende og sjov del af livet. Men når man flytter hjemmefra for første gang, er det vigtigt at have et sted med tryghed og et godt socialt studieliv!

Udover de sociale aktiviteter, som tutorteamet arrangerer, står Festudvalget for flere fester i løbet af året, hvor alle er inviteret! Der er for eksempel tradition for Halloween party, Afterski party m.m.

Kunne du tænke dig at se mere om det sociale liv på kollegiet? Tjek vores sociale medier og hold dig opdateret på vores tidligere, nuværende og fremtidige begivenheder!

IMG_20210702_215024-01.jpeg

Mød tutoerne

ella.jpg

Ella
Tutor for bygning 10

  • Find Ella på Facebook
annemette.png

Anne-Mette
Tutor for bygning 10

  • Find Anne-Mette på Facebook
balazs.jpg

Balázs
Tutor for bygning 8

  • Find Balázs på Facebook

"Vores opgave er at sørge for, at du føler dig hjemme. På vores første møde vil vi præsentere dig for alt det, der er vigtigt at vide. For eksempel sociale aktiviteter, rengøring i din klynge og andre generelle ting. Vi står klar til at hjælpe og sørge for, at du får en god start på kollegielivet.

Vi holder løbende klyngemøder, hvor vi snakker om, hvordan det går i klyngen og står til rådighed for spørgsmål. Er der noget, der skal tages hånd om, informerer vi boligforeningen, hvis der er behov for det.

Du er altid velkommen til at kontakte os - også hvis du endnu ikke er beboer, men overvejer at blive det! Vi viser dig gerne rundt på kollegiet og glæder os til at møde dig!"

bottom of page