top of page
68_016_Aarhus_Kollegiet_240_L.jpg

1-VÆRELSES LEJLIGHEDER

68_016_Aarhus_Kollegiet_245_L.jpg

2-VÆRELSES LEJLIGHEDER

En gennemtænkt indretning

I alle lejlighederne er der tænkt i pladsoptimering og opbevaring. Der er derfor skabe langs loftet, så der er bedre plads til skrivebord, seng og spiseplads.

Alle boliger har eget køkken med køleskab, kogeplader og emhætte. Alle har eget badeværelse (inkl. håndvask, toilet og bruser) og en altan. Der er desuden et mobilskab på hjul, som kan placeres, hvor du vil og bruges som rumdeler – især i de større boliger. Der er gratis Wi-Fi.

BEMÆRK: lejlighederne i AARHUS Kollegiet leveres ikke med andre møbler end dem, der er inkluderet i beskrivelsen ovenfor.

Boligtyper

Der er tre forskellige lejlighedstyper med hver sin indretning. Lejlighederne har enten et eller to værelser. De mindste lejligheder er 35 m2, mens den største er 50 m2.

Det fælles boligareal omfatter 15 m2 fordelt på klyngekøkkenet og stuen. Antallet af kvadratmeter i selve boligen er derfor mindre.

1-værelses lejlighed på 35 m2 (hvoraf 15 m2 er fællesareal). Indrettet med skabe, garderobe, køkken, badeværelse og altan.

Forventet husleje: 3,299 kr. plus forbrug

1-værelses lejlighed på 44 m2 (hvoraf 15 m2 er fællesareal). Indrettet med skabe, garderobe, køkken, badeværelse og altan.

Forventet husleje: 4,249 kr. plus forbrug

2-værelses lejlighed på 50 m2 (hvoraf 15 m2 er fællesareal). Indrettet med skabe, garderobe, køkken, badeværelse og altan.

Forventet husleje: 4,722 kr. plus forbrug

Boligstøtte

Boligstøtte er et tilskud, som du kan få som hjælp til at betale din husleje, hvis du lejer en bolig med eget køkken eller tekøkken. Du kan søge om boligstøtte, selvom du kun bor i Danmark i en kort periode.

Som beboer på AARHUS Kollegiet er du altså berettiget til boligstøtte. Læs mere om, hvordan du ansøger ved at klikke på ikonet nedenfor.

68_016_Aarhus_Kollegiet_225_L.jpg

Din klynge

AARHUS Kollegiet består af 14 klynger med hver deres personlighed og fælles faciliteter. Det er her, du får et tættere venskab med dine naboer og andre beboere på tværs af kollegiet.

Alle klynger har et eller to fælleskøkkener afhængig af klyngens størrelse. Køkkenerne har fælles køleskabe, frysere, håndvaske, komfur, ovne og opvaskemaskiner. Der er også en stue med spiseplads og sofaområde.

Derudover har hver klynge et fælles depotrum, hvor du også kan finde et stort udvalg af rengøringsmidler og støvsugere.

Vil du gerne inspireres?

Se billeder af, hvordan andre beboere har indrettet deres hjem på vores Instagram-story under punktet "Værelser".

bottom of page