FACILITETER

Fællesskab, tryghed og hjemlige rammer

Studietiden er en spændende og sjov periode i livet, hvor mange flytter hjemmefra for første gang, og så er det vigtigt, at det sted, man bor, danner en hjemlig ramme om et trygt og aktivt studieliv. En ramme der understøtter sociale fællesskaber og samtidig imødekommer behovet for privatliv og ro til fordybelse.

Netop det tilbyder vi på vores nye kollegie! 

Ud over velindrettede og moderne studieboliger understøtter byggeriet mulighed for at dyrke det sociale liv og fællesskabet samtidig med, at den enkelte kan trække sig tilbage og fokusere på studiet, når der er behov for det.

Rigtig mange studerende bor på kollegie, fordi det er en af de billigste boligformer som studerende. Desuden er det en meget social boligform, hvor du træder ind i et fællesskab og en kultur med tradition for madklubber, tour de chambre, fester og andre sociale aktiviteter.

Som studerende og beboer på AARHUS Kollegiet behøver du ikke længere kæmpe om en læseplads på studiet. Læsepladser og fælles opholdsrum er der nemlig mange af i det nye byggeri.

Ud over de mindre fælleslokaler, centreret omkring kollegiegangenes køkkener, byder kollegiets hovedindgang på lounge og læsemiljø med mange læsepladser.

Loungen i stueplan er samtidig et iværksætterområde, der kan fungere som tværfagligt mødested for kreative sjæle med drømme om iværksætteri.

Med direkte udgang til et stort gårdrum kan samtalen eller læsepladsen hurtigt flyttes udenfor.

På fire af kollegiets tage er der tagterrasser – to af dem med drivhuse på. Her kan du både deltage i haveprojekter og dyrke egne planter eller blot nyde udsigten og den friske luft på terrassen.

Alt det der deles

Med AARHUS Kollegiet er vi gået "tilbage" til den klassiske kollegietanke, hvor man har en lidt mindre bolig og deler en række fællesfaciliteter med de øvrige beboere. 

 

På de ældre kollegier er det  primært badeværelse og køkken, der deles. På AARHUS Kollegiet har man denne luksus i boligen - men deler samtidig et stort nyt  fælleskøkken og opholdsrum med dem, som bor i samme klynge.

På AARHUS Kollegiet deler man langt mere end det - man deler en lang række fællesfaciliteter fordelt på hele kollegiet.

 

 

 

 

68_016_Aarhus_Kollegiet_208_L.jpg