BYDELEN

Kom tæt på alt det, der tæller i Aarhus' "nye" bydel

Gellerup er en bydel i forandring. Den er formet af sine forskellige beboere – og stadig flere falder for dens puls, potentiale og fællesskaber.

Alt i cykelafstand
Gellerup har sin helt egen stemning, plads til alle og så mange indkøbs-, idræts-, kultur- og foreningstilbud, at der altid er noget nyt at gå på opdagelse i. Samtidig er du tæt på Aarhus Centrum, og du kan gå eller cykle til det meste. Der er gode busforbindelser lige uden for døren, og letbanen er på tegnebrættet.

BBBO_01_07_20200127.jpg
BBBO_01_07_20206728.jpg

 


En bydel i forandring
I Gellerup er der gang i masser af nye ting, og udviklingen fortsætter i de kommende år. Nogle blokke er revet ned, andre er renoveret, nye moderne boligtyper er opført, og meget mere er på vej. Med de gennemgribende forandringer er bydelens miljø også i forandring. Det afspejler sig målbart i en høj grad af tryghed og beboere, som er stolte af deres bydel. Og du er også velkommen!


Indkøbsmuligheder for alle

Gellerup har et hav af indkøbsmuligheder. Fra Føtex og Lidl til eksotisk og SU-venlig shopping i Bazar Vest, der bugner af frugt, grønt, kød og små butikker med etniske specialiteter og økologi. Butikscenteret City Vest har masser af specialbutikker med bl.a. mad, sko, sportsudstyr, boghandel, brugskunst og restauranter. Det rummer desuden apotek, posthus, tandlæger, fysioterapi, fitnesscenter og køreskole. Og så har Gellerup også eget bibliotek.

Slaraffenland for sport og outdoor

Gellerup er nabo til bl.a. Brabrand Sø, Aarslev Engsø og Hasle Bakker, der inviterer til bl.a. roning, mountainbiking, løb, fiskeri samt vandre- og shelterture. Området har desuden et utal af klubber for de forskellige aktiviteter. Det gælder også håndbold, svømning, tennis og badminton – og her er svømmehal, klatreklub og fodboldklub med kunstgræsplæne, hvor der spilles året rundt. Er du mere til fitnesscentre, er der flere at vælge imellem – eller du og vennerne kan slappe af med uforpligtende basketball i den nyanlagte bypark. Så kom bare afsted!

Et levende iværksættermiljø

Gellerup er i forandring, så bydelen tiltrækker mange iværksætter- og kunstnersjæle. Derfor finder du flere kontorfællesskaber og et iværksætterhus – Square One – bydelens co-working-og-maker-space for kreative og praktiske iværksættere med træ-, tekstil- og fotoværksteder. Square One tilbyder også talks, events og sparring inden for design, kommunikation og forretningsudvikling. Så har du en iværksætter i maven – eller har du allerede gang i dit første projekt - så får du masser af muligheder i Gellerup.  Se meget mere Squareone.work og følg dem på Instagram.