BOLIGTYPER

Plads til det mest nødvendige - ekstra plads til fællesskab!


De ungdomsboliger, AARHUS Kollegiet har at tilbyde, er inspireret af ”tiny houses”-konceptet, hvor less is more, hvor der er fokus på kvalitet og pladsudnyttelse, og hvor hver en kvadratmeter er udnyttet til fulde! 

Der findes tre forskellige typer af ungdomsboliger med hver sin indretning. Boligerne har enten et eller

to værelser.

 

Den mindste boligtype er 35 m2, mens den største er 50 m2. Det angivne boligareal omfatter 15 m2 , som vedrører klyngens fælles faciliteter - som klyngekøkken og opholdrum. Antal kvadratmeter i selve boligen er derfor reelt mindre.


   

Gennemtænkt og lækkert

Alle boliger har eget køkken med køleskab, kogeplader og emhætte. Her kan de mindre måltider tilberedes. Ovn og flere køkkenfaciliteter finder du i fælleskøkkenet. Ud over køkken har alle boliger eget badeværelse med lyse fliser og elementer.

 

Uanset boligtype er der i alle lejligheder lagt stor vægt på dagslyset og kontakten til omverdenen. Der tilbringes ofte mange timer i boligen med studier og lektielæsning. Derfor har lys og atmosfære i boligen været prioriteret højt. Et af boligernes vinduespartier består af en glasdør ud til lejlighedens altan med siddeplads og udsigt til omverdenen. 

I alle lejligheder er der gennemtænkt opbevaring i boligen i form af skabe langs loftet. Derved optager opbevaringen ikke plads på gulvet. Det gør det muligt at bruge gulvarealet til arbejdsplads, seng og spiseplads trods de meget få kvadratmeter. I boligerne er der derudover et skab på hjul, som kan placeres, hvor man vil, og bruges som en rumdeler - særligt i de større boliger. 

En del af et mindre fællesskab
 

Aarhus Kollegiet består af 14 klynger med hvert deres udtryk og egne fællesfaciliteter. Alle klynger har et eller to fælleskøkkener alt efter klyngens størrelse samt et opholdsrum med spiseplads og sofaområde. Så selv om kollegiet får plads til 400 beboere, vil du hurtigt lære beboerne i din egen klynge at kende. 

 

Studenter Lejlighed Gellerup BBBO_52651.

Eget køkken

I alle boliger er der et lille køkken, hvor de mindre måltider kan tilberedes. Øvrige køkkenfaciliteter finder du i klyngens fælleskøkken.

De forskellige boligtyper

Aarhus Kollegiet - Type
Aarhus Kollegiet - Type 2
Aarhus Kollegiet - Type 3

Perfekt til én

1-værelses lejlighed på 35 m2 (heraf 15 m2 fællesareal). Indrettet med skabe, køkken med hårde hvidevarer, bad og altan.

Forventet husleje: 3.250 kr. plus forbrug.

Med ekstra m2

1-værelses lejlighed på 42 m2 (heraf 15 m2 fællesareal). Indrettet med gennemtænkt skabsløsning, køkken med hårde hvidevarer, bad og altan.

Forventet husleje 3.905 kr. plus forbrug.

Plads til to

2-værelses lejlighed på 50 m2 (heraf 15 m2 fællesareal). Indrettet med god skabsplads, køkken med hårde hvidevarer, bad og altan.

Forventet husleje 4.649 kr. plus forbrug.